Bun venit în Lumea Oem

Oem - Oferim Tradiție și Calitate în Varietate.

Set bara umerase ovala, cromat, 40 x 1.5 x 3.0 cmSet bara umerase ovala, cromat, 40 x 1.5 x 3.0 cm
Spre magazin
Set bara umerase ovala, cromat, 40 x 1.5 x 3.0 cm

Bara pentru umerase este un accesoriu util in dulapuri sau dressinguri pentru a simplifica organizarea hainelor si pentru depozitarea lor mai comoda. Setul contine: bara, 2 x suporti laterali, 4 x holtzsuruburi 3.5*16 mm Dimensiuni: L 400 x l 15 x H 30 mm
Set bara umerase ovala, cromat, 60 x 1.5 x 3.0 cmSet bara umerase ovala, cromat, 60 x 1.5 x 3.0 cm
Spre magazin
Set bara umerase ovala, cromat, 60 x 1.5 x 3.0 cm

Bara pentru umerase este un accesoriu util in dulapuri sau dressinguri pentru a simplifica organizarea hainelor si pentru depozitarea lor mai comoda. Setul contine: bara, 2 x suporti laterali, 4 x holtzsuruburi 3.5*16 mm Dimensiuni: L 600 x l 15 x H 30 mm
Set 4 picioare dreptunghiulare, plastic, l 85 x l 40 x h 25 mmSet 4 picioare dreptunghiulare, plastic, l 85 x l 40 x h 25 mm
Spre magazin
Set 4 picioare dreptunghiulare, plastic, l 85 x l 40 x h 25 mm

Picioare de mobilier din plastic cu prindere in 2 puncte. Dimensiune: L 85 mm x l 40 x H 25 mm; Setul contine: 4 x picioare, 8 x suruburi 3.5 x 25 mm
Set bara umerase ovala, cromat, 100 x 1.5 x 3.0 cmSet bara umerase ovala, cromat, 100 x 1.5 x 3.0 cm
Spre magazin
Set bara umerase ovala, cromat, 100 x 1.5 x 3.0 cm

Bara pentru umerase este un accesoriu util in dulapuri sau dressinguri pentru a simplifica organizarea hainelor si pentru depozitarea lor mai comoda. Setul contine: bara, 2 x suporti laterali, 4 x holtzsuruburi 3.5*16 mm Dimensiuni: L 1000 x l 15 x H 30 mm
Set bara umerase ovala, cromat, 80 x 1.5 x 3.0 cmSet bara umerase ovala, cromat, 80 x 1.5 x 3.0 cm
Spre magazin
Set bara umerase ovala, cromat, 80 x 1.5 x 3.0 cm

Bara pentru umerase este un accesoriu util in dulapuri sau dressinguri pentru a simplifica organizarea hainelor si pentru depozitarea lor mai comoda. Setul contine: bara, 2 x suporti laterali, 4 x holtzsuruburi 3.5*16 mm Dimensiuni: L 800 x l 15 x H 30 mm
Set 4 picioare reglabile de bucatarie, h 10 cmSet 4 picioare reglabile de bucatarie, h 10 cm
Spre magazin
Set 4 picioare reglabile de bucatarie, h 10 cm

Picioarele reglabile, negre, din plastic sunt folosite pentru corpurile inferioare de bucatarie. Pe picioare se pot monta clipsurile pentru plinta. Setul contine: 4 x picioare reglabile, 12 x holtzsuruburi 3.5*16 mm
Set 4 roti pivotante din plastic, cu flansa metalica, o 40 mm, max 20 kgSet 4 roti pivotante din plastic, cu flansa metalica, o 40 mm, max 20 kg
Spre magazin
Set 4 roti pivotante din plastic, cu flansa metalica, o 40 mm, max 20 kg

Rotilele cu flansa metalica se folosesc la corpurile de mobilier, pentru a fi o solutie practica in materie de mobilitate. Acestea sunt fabricate din plastic negru si au diametrul de 40 mm. O rotila suporta greutatea maxima de 25 Kg. Setul contine: 4 x rotila cu flansa metalica, 16 x holtzsuruburi 3.5*16 mm
Maner mobila ezgi, cromat, din metal, 128 mmManer mobila ezgi, cromat, din metal, 128 mm
Spre magazin
Maner mobila ezgi, cromat, din metal, 128 mm

Manerul Ezgi, Cromat, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 128 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner cilindric mobila, inox, din metal, 96 mmManer cilindric mobila, inox, din metal, 96 mm
Spre magazin
Maner cilindric mobila, inox, din metal, 96 mm

Manerul cilindric, Inox, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila, crom lucios, din metal, 128 mmManer mobila, crom lucios, din metal, 128 mm
Spre magazin
Maner mobila, crom lucios, din metal, 128 mm

Manerul cilindric, Crom Lucios, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 128 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila noktali, cromat, din metal, 96 mmManer mobila noktali, cromat, din metal, 96 mm
Spre magazin
Maner mobila noktali, cromat, din metal, 96 mm

Manerul Noktali, Cromat, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila ezgi, cromat, din metal, 160 mmManer mobila ezgi, cromat, din metal, 160 mm
Spre magazin
Maner mobila ezgi, cromat, din metal, 160 mm

Manerul Ezgi, Cromat, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 160 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner cilindric mobila, inox, din metal, 128 mmManer cilindric mobila, inox, din metal, 128 mm
Spre magazin
Maner cilindric mobila, inox, din metal, 128 mm

Manerul cilindric, Inox, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 128 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner cilindric mobila, negru, din metal, 96 mmManer cilindric mobila, negru, din metal, 96 mm
Spre magazin
Maner cilindric mobila, negru, din metal, 96 mm

Manerul cilindric, Negru, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila noktali, satinat, din metal, 96 mmManer mobila noktali, satinat, din metal, 96 mm
Spre magazin
Maner mobila noktali, satinat, din metal, 96 mm

Manerul Noktali, Satinat, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Plinta pvc, aluminiu, l 200 cmPlinta pvc, aluminiu, l 200 cm
Spre magazin
Plinta pvc, aluminiu, l 200 cm

Plinta PVC, Aluminiu, L 200 cm
Maner mobila sulun, cromat, din metal, 96 mmManer mobila sulun, cromat, din metal, 96 mm
Spre magazin
Maner mobila sulun, cromat, din metal, 96 mm

Manerul Sulun, Cromat, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila sulun, satinat, din metal, 96 mmManer mobila sulun, satinat, din metal, 96 mm
Spre magazin
Maner mobila sulun, satinat, din metal, 96 mm

Manerul Sulun, Satinat, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila, insertie wenge, din plastic, 96 mmManer mobila, insertie wenge, din plastic, 96 mm
Spre magazin
Maner mobila, insertie wenge, din plastic, 96 mm

Manerul cu insertie Wenge, produs din plastic, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner cilindric mobila, crom/satin, din metal, 96 mmManer cilindric mobila, crom/satin, din metal, 96 mm
Spre magazin
Maner cilindric mobila, crom/satin, din metal, 96 mm

Manerul cilindric, Crom/Satin, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 96 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner cilindric mobila, crom/satin, din metal, 160 mmManer cilindric mobila, crom/satin, din metal, 160 mm
Spre magazin
Maner cilindric mobila, crom/satin, din metal, 160 mm

Manerul cilindric, crom/Satin, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 160 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila sahin, negru, din metal, 128 mmManer mobila sahin, negru, din metal, 128 mm
Spre magazin
Maner mobila sahin, negru, din metal, 128 mm

Manerul Sahin, Negru, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 128 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner bara mobila sahin, aluminiu, din metal, 160 mmManer bara mobila sahin, aluminiu, din metal, 160 mm
Spre magazin
Maner bara mobila sahin, aluminiu, din metal, 160 mm

Manerul tip bara Sahin, Aluminiu, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 160 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila sahin, negru, din metal, 160 mmManer mobila sahin, negru, din metal, 160 mm
Spre magazin
Maner mobila sahin, negru, din metal, 160 mm

Manerul Sahin, Negru, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 160 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila sahin, satin, din metal, 128 mmManer mobila sahin, satin, din metal, 128 mm
Spre magazin
Maner mobila sahin, satin, din metal, 128 mm

Manerul Sahin, Satin, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 128 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Maner mobila sahin, satin, din metal, 160 mmManer mobila sahin, satin, din metal, 160 mm
Spre magazin
Maner mobila sahin, satin, din metal, 160 mm

Manerul Sahin, Satin, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 160 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Plinta pvc, alba, l 200 cmPlinta pvc, alba, l 200 cm
Spre magazin
Plinta pvc, alba, l 200 cm

Plinta PVC, Alba, L 200 cm
Element imbinare unghi plintaElement imbinare unghi plinta
Spre magazin
Element imbinare unghi plinta

Element Imbinare Unghi Plinta, Alb
Terminatie capat plinta, albaTerminatie capat plinta, alba
Spre magazin
Terminatie capat plinta, alba

Terminatie Capat Plinta, Alba
Plinta pvc, alba, l 100 cmPlinta pvc, alba, l 100 cm
Spre magazin
Plinta pvc, alba, l 100 cm

Plinta PVC, Alba, L 100 cm
Set 6 bride plinta, negreSet 6 bride plinta, negre
Spre magazin
Set 6 bride plinta, negre

Bride plinta, negre, din plastic sunt folosite la prinderea plintei de picioarele corpurilor inferioare de bucatarie Acestea se monteaza cu suruburi pe plinta si apoi se prind de picioare. Setul contine: 6 x bride, 12 x holtzsuruburi 3.5*16 mm
Profil imbinare blat, aluminiu, 28 mmProfil imbinare blat, aluminiu, 28 mm
Spre magazin
Profil imbinare blat, aluminiu, 28 mm

Profil Imbinare Blat, Aluminiu, 28 mm
Profil imbinare colt blat, aluminiu, 28 mmProfil imbinare colt blat, aluminiu, 28 mm
Spre magazin
Profil imbinare colt blat, aluminiu, 28 mm

Profil Imbinare Colt Blat, Aluminiu, 28 mm
Maner cilindric mobila, negru, din metal, 128 mmManer cilindric mobila, negru, din metal, 128 mm
Spre magazin
Maner cilindric mobila, negru, din metal, 128 mm

Manerul cilindric, Negru, produs din metal, reprezinta solutia pentru mobilierul tau. Chiar daca doresti sa-ti achizitionezi mobilier de la noi sau ai deja si doar vrei sa-i schimbi designul, acest maner este o alegere foarte buna. Lungimea manerului este de 128 mm si se livreaza cu suruburile necesare montajului incluse.
Folie cant melaminata, cu adeziv, alb, 25 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, alb, 25 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, alb, 25 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, alb, 5 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, alb, 5 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, alb, 5 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, alb, 50 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, alb, 50 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, alb, 50 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 5 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 5 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 5 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 25 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 25 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 25 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 5 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 5 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 5 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 50 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 50 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar natur, 50 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 50 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 50 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 50 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 25 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 25 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, fag deschis, 25 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 50 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 50 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 50 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 50 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 50 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 50 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 5 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 5 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 5 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 5 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 5 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 5 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 25 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 25 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, wenge, 25 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 25 mlFolie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 25 ml
Spre magazin
Folie cant melaminata, cu adeziv, stejar sonoma, 25 ml

Pentru portiunile de mobilier fara solicitari mari (mai putin expuse) sau pieselor cu decupaje atipice care nu pot fi prelucrate pe utilaje, recomandam folia cant melaminata cu adeziv, care se utilizeaza in medii uscate (cu umiditate scazuta), pentru finisarea muchiilor produselor pe baza de lemn, PAL si MDF. Avand rol decorativ, dar si de protectie, folia cant melaminata are urmatoarele avantaje:...
Balamala aruncatoare, usa aplicataBalamala aruncatoare, usa aplicata
Spre magazin
Balamala aruncatoare, usa aplicata

Balama Aruncatoare, Usa Aplicata Pentru montajul sau inlocuirea balamalelor nu este nevoie de experienta, acestea se pot face chiar si de un incepator. Dupa montajul lor, alinierea usilor la acelasi nivel se poate regla din cele doua suruburi de pe lungime. Produsul contine si suruburile aferente montajului.
Balama aruncatoare, usa incorporata, 165°Balama aruncatoare, usa incorporata, 165°
Spre magazin
Balama aruncatoare, usa incorporata, 165°

Balama Aruncatoare, Usa Incorporata, 165° Pentru montajul sau inlocuirea balamalelor nu este nevoie de experienta, acestea se pot face chiar si de un incepator. Dupa montajul lor, alinierea usilor la acelasi nivel se poate regla din cele doua suruburi de pe lungime. Produsul contine si suruburile aferente montajului.
Balama aruncatoare, usa semiaplicataBalama aruncatoare, usa semiaplicata
Spre magazin
Balama aruncatoare, usa semiaplicata

Balama Aruncatoare, Usa Semiaplicata Pentru montajul sau inlocuirea balamalelor nu este nevoie de experienta, acestea se pot face chiar si de un incepator. Dupa montajul lor, alinierea usilor la acelasi nivel se poate regla din cele doua suruburi de pe lungime. Produsul contine si suruburile aferente montajului.
Balama aruncatoare, usa incadrata, 110°Balama aruncatoare, usa incadrata, 110°
Spre magazin
Balama aruncatoare, usa incadrata, 110°

Balama Aruncatoare, Usa Incadrata, 110° Pentru montajul sau inlocuirea balamalelor nu este nevoie de experienta, acestea se pot face chiar si de un incepator. Dupa montajul lor, alinierea usilor la acelasi nivel se poate regla din cele doua suruburi de pe lungime. Produsul contine si suruburile aferente montajului.
Balama aruncatoare, usa incorporata, 135°Balama aruncatoare, usa incorporata, 135°
Spre magazin
Balama aruncatoare, usa incorporata, 135°

Balama Aruncatoare, Usa Incorporata, 135° Pentru montajul sau inlocuirea balamalelor nu este nevoie de experienta, acestea se pot face chiar si de un incepator. Dupa montajul lor, alinierea usilor la acelasi nivel se poate regla din cele doua suruburi de pe lungime. Produsul contine si suruburile aferente montajului.
Glisiere sertar, glisare partiala, cu role, 300 mmGlisiere sertar, glisare partiala, cu role, 300 mm
Spre magazin
Glisiere sertar, glisare partiala, cu role, 300 mm

Glisierele se potrivesc la diverse corpuri de mobila. Aceasta are lungimea de 300 mm, este cu role si este fabricata din metal. Setul contine glisiere pentru ambele parti ale unui sertar si suruburile aferente montajului.
Amortizor cu gaz, 80 n, max 8 kgAmortizor cu gaz, 80 n, max 8 kg
Spre magazin
Amortizor cu gaz, 80 n, max 8 kg

Amortizorul cu gaz este destinat deschiderii usoare a usilor de mobilier. De obicei acestea sunt utilizate la corpurile unde se doreste rabatarea usilor. Amortizoarele se monteaza in interiorul corpului cu suportii de prindere aferenti si putina indemanare. Aceste accesorii asigura reducerea zgomotelor produse la deschiderea usilor. Amortizorul contine suportii de prindere si suruburile necesare...
Glisiere sertar, glisare partiala, cu role, 350 mmGlisiere sertar, glisare partiala, cu role, 350 mm
Spre magazin
Glisiere sertar, glisare partiala, cu role, 350 mm

Glisierele se potrivesc la diverse corpuri de mobila. Aceasta are lungimea de 350 mm, este cu role si este fabricata din metal. Setul contine glisiere pentru ambele parti ale unui sertar si suruburile aferente montajului.
Glisiere sertar, glisare partiala, cu role, 400 mmGlisiere sertar, glisare partiala, cu role, 400 mm
Spre magazin
Glisiere sertar, glisare partiala, cu role, 400 mm

Glisierele se potrivesc la diverse corpuri de mobila. Aceasta are lungimea de 400 mm, este cu role si este fabricata din metal. Setul contine glisiere pentru ambele parti ale unui sertar si suruburile aferente montajului.
Capse oem 24/6 1000 bucati/cutieCapse oem 24/6 1000 bucati/cutie
Spre magazin
Capse oem 24/6 1000 bucati/cutie

Capse OEM 24/6 Ambalare: 1000 bucati/cutie Recomandare 20 coli. ..
Radiera bicolora mica pentru creion si cernealaRadiera bicolora mica pentru creion si cerneala
Spre magazin
Radiera bicolora mica pentru creion si cerneala

Radiera destinata pentru stergerea urmelor de creion si cerneala. Forma dreptunghiulara cu laturile tesite permite stergerea unei suprafete mai mari Corecturi la indemana indiferent de instrumentul de scris cu care ai facut insemnari. Caracteristici: partea albastra pentru cerneala partea rosie pentru creioane ..
Filtre din hartie pentru cafea nr 4 unica folosinta 50 buc/setFiltre din hartie pentru cafea nr 4 unica folosinta 50 buc/set
Spre magazin
Filtre din hartie pentru cafea nr 4 unica folosinta 50 buc/set

Hartia este destinata pentru utilizarea in prepararea cafelei cu ajutorul filtrului de cafea. Fiind realizata dintr-un material special aceasta nu intra in contact cu proprietatile cafelei pastrand aroma si intensitatea acesteia. retine substantele nedorite din cafea nu permite trecerea cafelei macinate rezistenta la contactul cu apa fierbinte fara gust/aroma ..
Rezerva pungute igienice 25 bucati/setRezerva pungute igienice 25 bucati/set
Spre magazin
Rezerva pungute igienice 25 bucati/set

Rezerva pungute igiena feminina cu o capacitate de 25 bucati/set. Suportul in care se afla pungutele este din hartie cartonata. ..
Set curatenie faras + maturaSet curatenie faras + matura
Spre magazin
Set curatenie faras + matura

Set curatenie faras + matura Set curatenie format din: - matura plastic - faras din plastic - cozi detasabile. ..
Set profesional curatenieSet profesional curatenie
Spre magazin
Set profesional curatenie

Set profesional curatenie Set complet compus din: - galeata cu storcator (13 l) - coada metalica - mop din vascoza - matura cu coada metalica - faras cu lamela de cauciuc. Caracteristici: - Destinate curatarii pardoselilor si murdariei din incaperi. - Capacitate: 13L ..
Rezerva stergator podea din microfibraRezerva stergator podea din microfibra
Spre magazin
Rezerva stergator podea din microfibra

Rezerva stergator podea din microfibra Dupa utilizare se recomanda depozitarea in spatii ferite de umeazeala si lumina directa a soarelui. Se recomanda schimbarea mopului cat mai frecvent posibil (dupa 10-20 utilizari) pentru a evita acumularea de bacterii si microbi. Caracteristici: Culoare: roz Dimensiuni produs: L 43 cm x 14 5 c x 1 cm Greutate: 59 g Material: 80% poliester + 20% poliamida...
Rezerva mop sinteticRezerva mop sintetic
Spre magazin
Rezerva mop sintetic

Rezerva mop sintetic Caracteristici: - Rezerva mop din material sintetic. - Curata usor suprafetele fara a lasa urme. ..
Rezerva mop bumbac 250 gRezerva mop bumbac 250 g
Spre magazin
Rezerva mop bumbac 250 g

Rezerva mop bumbac 250 g Cumpara Rezerva mop bumbac 250 g la cele mai avantajoase preturi! Caracteristici: - material: bumbac - greutate: 250g ..
Rezerva mop bumbac 200 gRezerva mop bumbac 200 g
Spre magazin
Rezerva mop bumbac 200 g

Rezerva mop bumbac 200 g Rezerva mop din bumbac cu filet pentru montarea manerului. Este potrivit pentru curatarea oricarui tip de pardoseala are putere mare de absorbtie si nu lasa scame. Caracteristici: - material: bumbac - greutate: 200g ..
Coada lemn pentru matura/mopCoada lemn pentru matura/mop
Spre magazin
Coada lemn pentru matura/mop

Coada lemn pentru matura/mop Coada din lemn compatibila cu orice matura sau rezerva pentru mop. Caracteristici: - Material: lemn - Pentru: matura/mop ..
Saci menajeri 35 litri alb 50 bucati/rolaSaci menajeri 35 litri alb 50 bucati/rola
Spre magazin
Saci menajeri 35 litri alb 50 bucati/rola

Saci menajeri 35 litri alb 50 bucati/rola Sacii menajeri sunt elementul fara de care colectarea deseurilor devine imposibila. Va punem la dispozitie o gama variata de saci menajeri cu capacitati intre 10 litri si 240 litri garantandu-va cea mai buna calitate! Alege furnizorul sanito.ro pentru a-ti procura toate materialele necesare afacerii tale sau pentru uz personal. ..
Saci menajeri sweet home 20 litri negru 50 bucati/rolaSaci menajeri sweet home 20 litri negru 50 bucati/rola
Spre magazin
Saci menajeri sweet home 20 litri negru 50 bucati/rola

Saci menajeri Sweet Home 20 litri negru 50 bucati/rola Sacii menajeri sunt elementul fara de care colectarea deseurilor devine imposibila. Va punem la dispozitie o gama variata de saci menajeri cu capacitati intre 10 litri si 240 litri garantandu-va cea mai buna calitate! Alege furnizorul sanito.ro pentru a-ti procura toate materialele necesare afacerii tale sau pentru uz personal. ..
Saci menajeri sweet home 35 litri 15 bucati/rolaSaci menajeri sweet home 35 litri 15 bucati/rola
Spre magazin
Saci menajeri sweet home 35 litri 15 bucati/rola

Saci menajeri Sweet Home 35 litri 15 bucati/rola Sacii menajeri sunt elementul fara de care colectarea deseurilor devine imposibila. Va punem la dispozitie o gama variata de saci menajeri cu capacitati intre 10 litri si 240 litri garantandu-va cea mai buna calitate! Alege furnizorul sanito.ro pentru a-ti procura toate materialele necesare afacerii tale sau pentru uz personal. ..
Matura fir scurt tango eco rosuMatura fir scurt tango eco rosu
Spre magazin
Matura fir scurt tango eco rosu

Matura fir scurt Tango Eco rosu Matura de interior cu fire sintetice moi si montura din plastic este perfecta pentru curatarea tuturor tipurilor de suprafete. Firele au capetele despicate colectand praful fin si marind suprafata de periere. Dupa utilizare se recomanda depozitarea in spatii ferite de umeazeala si lumina directa a soarelui. Caracteristici: - Dimensiuni: L 21 cm x l 3.5 cm x h 8 cm....
Matura din lemn pentru exterior 40 cmMatura din lemn pentru exterior 40 cm
Spre magazin
Matura din lemn pentru exterior 40 cm

Matura din lemn pentru exterior 40 cm Matura de strada cu bosaj si cu o lungime a monturii de 40 cm. Este perfecta pentru curatarea halelor industriale gradinilor si pentru curatenie stradala. Caracteristici: - tip produs: matura - material: lemn - lungime: 40 cm ..
Matura de exterior cu coada din bambusMatura de exterior cu coada din bambus
Spre magazin
Matura de exterior cu coada din bambus

Matura de exterior cu coada din bambus Caracteristici: - Fire din PP (polipropilena) - Lungime de 52 cm - Coada din bambus - mai usoasa si mai rezistenta decat cele din lemn - Lungime coada: 1 m - Greutatea totala: 0.5 kg ..
Manusi pentru menaj marimea sManusi pentru menaj marimea s
Spre magazin
Manusi pentru menaj marimea s

Manusi pentru menaj marimea S Manusi menaj din latex captusite la interior cu un strat de bumbac. Caracteristici: - Culoare: galben - Marime: S ..
Indicator avertizare “atentie podea umeda”Indicator avertizare “atentie podea umeda”
Spre magazin
Indicator avertizare “atentie podea umeda”

Indicator avertizare “Atentie Podea Umeda” Indicator din polipropilena destinat avertizarii trecatorilor impotriva alunecarii accidentale. - Conform legislatiei in vigoare. - Inscriptionat si in limba romana. - Latime: 23.5 cm - Inaltime: 61.5 cm - Grosime (pliat): 2 cm - Greutate: 0.85 kg ..
Galeata cu storcator 10 litriGaleata cu storcator 10 litri
Spre magazin
Galeata cu storcator 10 litri

Galeata cu storcator 10 litri Galeata rosie din plastic rezistent cu storcator detasabil pentru mop si maner. Cu ajutorul storcatorului mopul poate fi stors fara efort. Caracteristici: - culoare: rosu - capacitate: 10L ..
Faras din plastic cu lamela cauciuc rosuFaras din plastic cu lamela cauciuc rosu
Spre magazin
Faras din plastic cu lamela cauciuc rosu

Faras din plastic cu lamela cauciuc rosu Farasul prevazut cu lamela din cauciuc ofera un contact bun cu pardoseala si permite strangerea cat mai usoara si eficienta a gunoiului. Manerul de tip clips permite prinderea de matura pentru a economisi spatiu. Farasul este disponibil in culori variate in conformitate cu cerintele HACCP. Caracteristici: - tip produs: faras - culoare: rosu ..
Faras din plastic cu lamela cauciuc albastruFaras din plastic cu lamela cauciuc albastru
Spre magazin
Faras din plastic cu lamela cauciuc albastru

Faras din plastic cu lamela cauciuc albastru Farasul prevazut cu lamela din cauciuc ofera un contact bun cu pardoseala si permite strangerea cat mai usoara si eficienta a gunoiului. Manerul de tip clips permite prinderea de matura pentru a economisi spatiu. Farasul este disponibil in culori variate in conformitate cu cerintele HACCP. Caracteristici: - tip produs: faras - culoare: albastru ..
Faras cu lamela si coada lunga albastruFaras cu lamela si coada lunga albastru
Spre magazin
Faras cu lamela si coada lunga albastru

Faras cu lamela si coada lunga albastru Farasul prevazut cu lamela din cauciuc ofera un contact bun cu pardoseala si permite strangerea usoara si eficienta a gunoiului. Coada lunga cu care este prevazut asigura o manevrare usoara. Farasul este disponibil in culori variate in conformitate cu cerintele HACCP astfel fiind pretabil atat pentru uz casnic cat si profesional. Caracteristici: - tip...
Manusi unica folosinta 100 bucati/setManusi unica folosinta 100 bucati/set
Spre magazin
Manusi unica folosinta 100 bucati/set

Manusi unica folosinta 100 bucati/set Caracteristici: - Manusi de unica folosinta realizate din polietilena - Marime universala - Unitate de vanzare: 100 bucati/set ..
Manusi pentru menaj marimea mManusi pentru menaj marimea m
Spre magazin
Manusi pentru menaj marimea m

Manusi pentru menaj marimea M Manusi menaj din latex captusite la interior cu un strat de bumbac. Caracteristici: - Culoare: galben - Marime: M ..
Manusi pentru menaj marimea lManusi pentru menaj marimea l
Spre magazin
Manusi pentru menaj marimea l

Manusi pentru menaj marimea L Manusi menaj din latex captusite la interior cu un strat de bumbac. Caracteristici: - Culoare: galben - Marime: L ..
Manusi nitril oem cs319009 marimea 9Manusi nitril oem cs319009 marimea 9
Spre magazin
Manusi nitril oem cs319009 marimea 9

Manusi nitril OEM CS319009 marimea 9 Manusi din nitril OEM CS319009. Manusi de protectie impotriva chimicalelor acizilor grasi uleilor si detergentilor. Recomandate ca protectie maini pentru toate tipurile de activitati in care se intra in contact cu substante chimice ce pot afecta pielea. Manseta lunga protejeaza incheietura si bratul asigurand protectie extinsa. Caracteristici principale: -...
Manusi de precizie oem cs229008 marimea 8Manusi de precizie oem cs229008 marimea 8
Spre magazin
Manusi de precizie oem cs229008 marimea 8

Manusi de precizie OEM CS229008 marimea 8 Manusi de protectie realizate din poliester pentru activitati usoare. Recomandate pentru activitati care solicita dexteritate si tactilitate. Pretabile pentru activitati de montaj activitati de precizie si asamblari fine. Manusi de precizie cu varful degetelor imersat in poliuretan usoare confortabile cu o priza imbunatatita. Caracteristici principale: -...
Manusi de precizie oem cs229006 marimea 6Manusi de precizie oem cs229006 marimea 6
Spre magazin
Manusi de precizie oem cs229006 marimea 6

Manusi de precizie OEM CS229006 marimea 6 Manusi de protectie realizate din poliester pentru activitati usoare. Recomandate pentru activitati care solicita dexteritate si tactilitate. Pretabile pentru activitati de montaj activitati de precizie si asamblari fine. Manusi protectie cu varful degetelor imersat in poliuretan usoare confortabile cu o priza imbunatatita. Caracteristici principale: -...
Manusi de precizie oem cs229007 marimea 7Manusi de precizie oem cs229007 marimea 7
Spre magazin
Manusi de precizie oem cs229007 marimea 7

Manusi de precizie OEM CS229007 marimea 7 Manusi de protectie realizate din poliester pentru activitati usoare. Recomandate pentru activitati care solicita dexteritate si tactilitate. Pretabile pentru activitati de montaj activitati de precizie si asamblari fine. Manusi protectie cu varful degetelor imersat in poliuretan usoare confortabile cu o priza imbunatatita. Caracteristici principale: -...
Manusi antistatice oem cs224006 marimea 8Manusi antistatice oem cs224006 marimea 8
Spre magazin
Manusi antistatice oem cs224006 marimea 8

Manusi antistatice OEM CS224006 marimea 8 Manusi antistatice cu insertii de fibre carbon in material. Imersie de poliuretan pe degete pentru priza imbunatatita si izolare eficienta. Manseta elastica asigura o fixare ferma manusile fiind confortabile pe toata durata purtarii. Caracteristici principale: - degete imersate in poliuretan - protectie ESD (antistatica) - manseta elastica Aplicatii: -...
Stergator geamuri cu maner telescopicStergator geamuri cu maner telescopic
Spre magazin
Stergator geamuri cu maner telescopic

Stergator geamuri cu maner telescopic Stergator de geamuri cu maner telescopic confectionat din aluminiu. Lamela este confectionata din burete si cauciuc. - Dimensiuni maner: 95 cm - Dimensiuni lamela: 25.4 cm ..
Mop plat cu coada telescopicaMop plat cu coada telescopica
Spre magazin
Mop plat cu coada telescopica

Mop plat cu coada telescopica Coada metalica telescopica avand inaltime reglabila. Mop plat din microfibra ce curata perfect suprafetele fara a lasa scame. Alegerea perfecta pentru: curatat uscat lustruit inlaturat praful. Caracteristici: - Poate fi folosit si pentru uscarea si curatarea podelelor din lemn. - Rezerva detasabila poate fi curatata si in masina de spalat. ..
Pat metalic alice lux wood, 160x200cmPat metalic alice lux wood, 160x200cm
Spre magazin
Pat metalic alice lux wood, 160x200cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Pat Tip pat Standard Dimensiune pat Dublu Utilizat pentru Dormitor Stil Contemporan Finisaj Vopsit Culoare Bej, Negru DETALII MATERIAL Material Metal DIMENSIUNI Inaltime 32 cm Inaltime tablie mica 45 cm Inaltime tablie mare 80 cm Dimensiune (cm) 166 x 207 Compatibilitate saltea (cm) 160 x 200 Greutate 37 Kg
Scaun modern bejScaun modern bej
Spre magazin
Scaun modern bej

Specificatii CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Scaun dining Scaun bucatarie Tip Tapitat Stil Modern Utilizat pentru Bucatarie Living Caracteristici cheie Cadru lemn Stare asamblare Neasamblat DETALII MATERIAL Material Lemn Material cadru Lemn masiv DIMENSIUNI TOTALE Inaltime 82 cm Latime 45 cm Adancime 42 cm Greutate 5 Kg ALTE DIMENSIUNI Inaltime sezut 45 cm Latime sezut 45 cm Adancime sezut 40...
Pat metalic alice lux wood, 140x200cm cremPat metalic alice lux wood, 140x200cm crem
Spre magazin
Pat metalic alice lux wood, 140x200cm crem

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Pat Tip pat Standard Dimensiune pat Dublu Utilizat pentru Dormitor Stil Contemporan Finisaj Vopsit Culoare Bej, Negru DETALII MATERIAL Material Metal DIMENSIUNI Inaltime 32 cm Inaltime tablie mica 45 cm Inaltime tablie mare 80 cm Dimensiune (cm) 146 x 207 Compatibilitate saltea (cm) 140 x 200 Greutate 29 Kg
Masa milan mdf extensibila, 120/160x70x73cm, nucMasa milan mdf extensibila, 120/160x70x73cm, nuc
Spre magazin
Masa milan mdf extensibila, 120/160x70x73cm, nuc

CARACTERISTICI GENERALE Material Lemn MDF DETALII MATERIAL Material cadru Lemn Esenta lemn Nuc Material blat MDF 16mm CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Bucatarie Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Clasic Finisaj Pal melaminat 16mm Stare asamblare Neasamblat Culoare Nuc DIMENSIUNI Lungime 160 cm Inaltime 73 cm Lungime pliat 120 cm Latime 70 cm Grosime...
Living julia alb patinatLiving julia alb patinat
Spre magazin
Living julia alb patinat

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila living Utilizat pentru Living Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 4 Numar dulapuri 4 Numar usi 5 Numar sertare 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat Culoare Alb DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL Melaminat 16mm / MDF cu folie 3D 16mm DIMENSIUNI Lungime 330 cm Latime 60 cm Inaltime 216 cm
Set bucatarie siria, cu masa extensibila si 2 tabureti ciresSet bucatarie siria, cu masa extensibila si 2 tabureti cires
Spre magazin
Set bucatarie siria, cu masa extensibila si 2 tabureti cires

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar corpuri mobilier/set 6 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Cires DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm / Piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 152 cm Latime 112 cm Inaltime 87 cm
Dormitor nikol mesteacan tapitatDormitor nikol mesteacan tapitat
Spre magazin
Dormitor nikol mesteacan tapitat

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 6 Numar dulapuri 1 Numar usi 4 Numar sertare 8 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm / MDF cu folie 3D 16mm Culoare Crem DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL DIMENSIUNI Dimensiuni pat (cm) 176 x 115 x 214 cm Dimensiuni noptiera (cm) 46 x 52 x 44 cm...
Noptiera birou pc kl 9.3 wenge+rosuNoptiera birou pc kl 9.3 wenge+rosu
Spre magazin
Noptiera birou pc kl 9.3 wenge+rosu

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge Stare asamblare Neasamblat Compartimentare - Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 60 cm Lungime 33 cm Latime 50 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Noptiera birou pc kl 9.3 wenge+galbenNoptiera birou pc kl 9.3 wenge+galben
Spre magazin
Noptiera birou pc kl 9.3 wenge+galben

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge Stare asamblare Neasamblat Compartimentare - Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 60 cm Lungime 33 cm Latime 50 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Set birou pc + noptiera kl 9.1 wenge+rosuSet birou pc + noptiera kl 9.1 wenge+rosu
Spre magazin
Set birou pc + noptiera kl 9.1 wenge+rosu

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge Stare asamblare Neasamblat Compartimentare - Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 120 cm Latime 75 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Set birou pc + noptiera kl 9.1 wenge+galbenSet birou pc + noptiera kl 9.1 wenge+galben
Spre magazin
Set birou pc + noptiera kl 9.1 wenge+galben

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge Stare asamblare Neasamblat Compartimentare - Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 120 cm Latime 75 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Birou pc kl 9.0 wenge+galbenBirou pc kl 9.0 wenge+galben
Spre magazin
Birou pc kl 9.0 wenge+galben

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge Stare asamblare Neasamblat Compartimentare 1 x Polita Fixa Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 140 cm Latime 89 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Birou pc kl 9.1 wenge+galbenBirou pc kl 9.1 wenge+galben
Spre magazin
Birou pc kl 9.1 wenge+galben

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge Stare asamblare Neasamblat Compartimentare - Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 120 cm Latime 75 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Birou pc kl 9.0 wenge+rosuBirou pc kl 9.0 wenge+rosu
Spre magazin
Birou pc kl 9.0 wenge+rosu

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge Stare asamblare Neasamblat Compartimentare 1 x Polita Fixa Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 140 cm Latime 89 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Living barbara alb+auriu 295x55x216cmLiving barbara alb+auriu 295x55x216cm
Spre magazin
Living barbara alb+auriu 295x55x216cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila living Utilizat pentru Living Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 3 Numar dulapuri 2 Numar usi 5 Numar sertare - Stare asamblare Neasamblat Finisaj - Culoare Alb DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material Pal melaminat DIMENSIUNI Lungime 295 cm Latime 55 cm Inaltime 216 cm
Birou pe colt su15 ua ciresBirou pe colt su15 ua cires
Spre magazin
Birou pe colt su15 ua cires

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Coltar Stil Contemporan Utilizat pentru Birou Finisaj PAL Melaminat 16mm Culoare Cires Stare asamblare Neasamblat Continut pachet 1 x Birou DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 76 cm Latime 76 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 25 Kg
Living new nensi 3 alb lucios 280x52x217cmLiving new nensi 3 alb lucios 280x52x217cm
Spre magazin
Living new nensi 3 alb lucios 280x52x217cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila living Utilizat pentru Living Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 3 Numar usi 6 Numar sertare - Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat Culoare Alb DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Infoliat Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 280 cm Latime 52 cm Inaltime 217cm
Masa de bucatarie 135x80x75cm wenge+sonomaMasa de bucatarie 135x80x75cm wenge+sonoma
Spre magazin
Masa de bucatarie 135x80x75cm wenge+sonoma

DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat Material blat Pal melaminat CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Fixa Utilizat pentru Bucatarie Numar persoane 4 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Culoare Wenge+Sonoma DIMENSIUNI Lungime 135 cm Inaltime 75 cm Latime 80 cm Grosime blat 2.8 cm
Corp cu polite 'p9' wengeCorp cu polite 'p9' wenge
Spre magazin
Corp cu polite 'p9' wenge

CARACTERISTICI GENERALE Utilizat pentru Living Birou Stil Contemporan Tip montare Pe perete Numar rafturi 3 Asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat Culoare Wenge DETALII MATERIAL Material PAL DIMENSIUNI Inaltime 72 cm Lungime 100 cm Latime 22 cm
Set noptiere gioconda lux cremSet noptiere gioconda lux crem
Spre magazin
Set noptiere gioconda lux crem

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set noptiera Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 2 Numar usi - Numar sertare 4 Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Mobilierul se curata cu o laveta moale .A nu se folosi produse chimice de curatat dure. Continut set 2 x Noptiere Culoare Crem DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Vopsit Material Pal melaminat DIMENSIUNI...
Bucatarie olea mebel mdf 2m, calvadosBucatarie olea mebel mdf 2m, calvados
Spre magazin
Bucatarie olea mebel mdf 2m, calvados

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 6 Numar dulapuri 6 Numar usi 9 Numar sertare 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF 16mm Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 200 cm Latime 60 cm Inaltime 200 cm Grosime 1.6 cm Dimensiuni set mobila bucatarie (cm) 200...
Set masa sticla cu 4 scaune tip 84-4Set masa sticla cu 4 scaune tip 84-4
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 84-4

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0021Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0021
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0021

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Set masa sticla cu 4 scaune tip 769-3Set masa sticla cu 4 scaune tip 769-3
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 769-3

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0040Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0040
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0040

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Masa cafea granada wenge+mesteacanMasa cafea granada wenge+mesteacan
Spre magazin
Masa cafea granada wenge+mesteacan

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa de cafea Tip masa Fixa Utilizat pentru Living Numar persoane 4 Forma Asimetric Stil Contemporan Finisaj Melaminat Stare asamblare Neasamblat Culoare Wenge+Mesteacan DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Esenta lemn Stejar Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 100 cm Inaltime 52 cm Latime 60 cm Grosime blat 1.6 cm
Living, aurora, 360x55x210cm, ciresLiving, aurora, 360x55x210cm, cires
Spre magazin
Living, aurora, 360x55x210cm, cires

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila living Utilizat pentru Living Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 10 Numar sertare 2 Numar usi 17 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat Culoare Cires DETALII MATERIAL Tip fronturi PAL Material PAL Melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 360 cm Latime 55 cm Inaltime 210 cm Grosime 1.6 cm Dimensiuni set mobila living (cm) 360 x 210 x 55 cm
Dormitor roza 5k ivoryDormitor roza 5k ivory
Spre magazin
Dormitor roza 5k ivory

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 6 Numar dulapuri 1 Numar usi 5 Numar sertare 12 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm / MDF Culoare Alb DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL DIMENSIUNI Dimensiuni dulap (cm) 240 x 18 x 243 cm Dimensiuni pat (cm) 223 x 218 x 154 cm Dimensiuni noptiera (cm)...
Dormitor alexandrina nucDormitor alexandrina nuc
Spre magazin
Dormitor alexandrina nuc

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 6 Numar usi 6 Numar sertare 6 Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Mobilierul se curata cu o laveta moale. A nu se folosi produse chimice de curatat dure. Continut set 1 x Oglinda 1 x Comoda 1 x Pat 1 x Sifonier 2 x Noptiere Culoare Nuc DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF...
Bucatarie korona mebel mdf 2.6m calvadosBucatarie korona mebel mdf 2.6m calvados
Spre magazin
Bucatarie korona mebel mdf 2.6m calvados

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 8 Numar dulapuri 8 Numar usi 13 Numar sertare 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF 16mm Material Pal melaminat 16mm Esenta lemn CALVADOS DIMENSIUNI Lungime 260 cm Latime 60 cm Inaltime 200 cm Grosime 1.6 cm Dimensiuni set...
Saltea ortopedica torino 120x200cmSaltea ortopedica torino 120x200cm
Spre magazin
Saltea ortopedica torino 120x200cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip Clasic Nivel fermitate Ferma Greutate maxima recomandata/persoana 120 Kg Material husa Bumbac tratat antibacterian si antialergic Continut pachet 1 Saltea Culoare Alb DIMENSIUNI Dimensiune (cm) 120 x 200 Inaltime 18 cm Greutate 30 Kg
Saltea ortopedica torino 160x200cmSaltea ortopedica torino 160x200cm
Spre magazin
Saltea ortopedica torino 160x200cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip Clasic Nivel fermitate Ferma Greutate maxima recomandata/persoana 120 Kg Material husa Bumbac tratat antibacterian si antialergic Continut pachet 1 Saltea Culoare Alb DIMENSIUNI Dimensiune (cm) 160 x 200 Inaltime 18 cm Greutate 30 Kg
Saltea ortopedica torino 140x200cmSaltea ortopedica torino 140x200cm
Spre magazin
Saltea ortopedica torino 140x200cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip Clasic Nivel fermitate Ferma Greutate maxima recomandata/persoana 120 Kg Material husa Bumbac tratat antibacterian si antialergic Continut pachet 1 Saltea Culoare Alb DIMENSIUNI Dimensiune (cm) 140 x 200 Inaltime 18 cm Greutate 30 Kg
Masa transformer butterfly print 9 albMasa transformer butterfly print 9 alb
Spre magazin
Masa transformer butterfly print 9 alb

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Extensibila Spatiu depozitare Continut pachet 1 x Masa Culoare Alb cu fotoamprenta DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 90 cm Latime 60 cm Inaltime...
Masa transformer desk wengeMasa transformer desk wenge
Spre magazin
Masa transformer desk wenge

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Continut pachet 1 x Masa Culoare Wenge DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 91 cm Latime 41 cm Inaltime 40/60 cm
Masa transformer desk sonomaMasa transformer desk sonoma
Spre magazin
Masa transformer desk sonoma

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Continut pachet 1 x Masa Culoare Sonoma DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 91 cm Latime 41 cm Inaltime 40/60 cm
Masa transformer kors sonomaMasa transformer kors sonoma
Spre magazin
Masa transformer kors sonoma

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 1 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa Finisaj Melaminat Culoare Sonoma DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 89/178 cm "(178cm extinsa)" Latime 68 cm Inaltime 75 cm Grosime blat 1.6 cm
Masa transformer kors wengeMasa transformer kors wenge
Spre magazin
Masa transformer kors wenge

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 1 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa Finisaj Melaminat Culoare Wenge DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 89/178 cm "(178cm extinsa)" Latime 68 cm Inaltime 75 cm Grosime blat 1.6 cm
Masa transformer butterfly print 8 wengeMasa transformer butterfly print 8 wenge
Spre magazin
Masa transformer butterfly print 8 wenge

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Extensibila Spatiu depozitare Continut pachet 1 x Masa Culoare Wenge cu fotoamprenta DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 90 cm Latime 60 cm...
Masa transformer comfort light wengeMasa transformer comfort light wenge
Spre magazin
Masa transformer comfort light wenge

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Extensibila Spatiu depozitare Continut pachet 1 x Masa Culoare Wenge DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 70 cm Latime 70 cm Inaltime 55 cm Lungime...
Masa transformer butterfly print 4 albMasa transformer butterfly print 4 alb
Spre magazin
Masa transformer butterfly print 4 alb

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Extensibila Spatiu depozitare Continut pachet 1 x Masa Culoare Alb cu fotoamprenta DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 90 cm Latime 60 cm Inaltime...
Masa transformer comfort light sonomaMasa transformer comfort light sonoma
Spre magazin
Masa transformer comfort light sonoma

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Extensibila Spatiu depozitare Continut pachet 1 x Masa Culoare Sonoma DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 70 cm Latime 70 cm Inaltime 55 cm Lungime...
Dormitor nikol nuc tapitatDormitor nikol nuc tapitat
Spre magazin
Dormitor nikol nuc tapitat

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 6 Numar dulapuri 1 Numar usi 4 Numar sertare 8 Stare asamblare Neasamblat Finisaj PAL Melaminat 16mm / MDF cu folie 3D 16mm Culoare Nuc DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL DIMENSIUNI Dimensiuni pat (cm) 176 x 115 x 214 cm Dimensiuni noptiera (cm) 46 x 52 x 44 cm...
Set coltar bucatarie tunis ,cu masa si 2 tabureti wengeSet coltar bucatarie tunis ,cu masa si 2 tabureti wenge
Spre magazin
Set coltar bucatarie tunis ,cu masa si 2 tabureti wenge

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Canapea Tip Bancheta Forma In L Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar locuri 6 Numar brate 2 brate Stare asamblare Neasamblat Culoare Wenge MATERIALE Material tapiterie Piele ecologica Material cadru PAL DIMENSIUNI Lungime 150 cm Latime 120 cm Inaltime 82 cm Latime sezut 53 cm Inaltime spatar 45 cm Inaltime sezut 42 cm
Dormitor alexandrina alb+auriu tapitatDormitor alexandrina alb+auriu tapitat
Spre magazin
Dormitor alexandrina alb+auriu tapitat

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 6 Numar usi 6 Numar sertare 6 Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Mobilierul se curata cu o laveta moale.A nu se folosi produse chimice de curatat dure. Continut set 1 x Oglinda 1 x Comoda 1 x Pat 1 x Sifonier 2 x Noptiere Culoare Alb DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF...
Set coltar bucatarie tunis ,cu masa si 2 tabureti sonomaSet coltar bucatarie tunis ,cu masa si 2 tabureti sonoma
Spre magazin
Set coltar bucatarie tunis ,cu masa si 2 tabureti sonoma

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Canapea Tip Bancheta Forma In L Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar locuri 6 Numar brate 2 brate Stare asamblare Neasamblat Culoare Sonoma MATERIALE Material tapiterie Textil Material cadru PAL DIMENSIUNI Lungime 150 cm Latime 120 cm Inaltime 82 cm Latime sezut 53 cm Inaltime spatar 45 cm Inaltime sezut 42 cm
Comoda life 2dComoda life 2d
Spre magazin
Comoda life 2d

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Comoda Utilizat pentru Living Dormitor Stil Modern Numar usi 2 Numar sertare - Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat DETALII MATERIAL Tip fronturi PAL Melaminat 16mm Material PAL Melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 91 cm Latime 38 cm Inaltime 88 cm Greutate 36 Kg
Pantofar to4 ciresPantofar to4 cires
Spre magazin
Pantofar to4 cires

CARACTERISTICI GENERALE Stil Modern Tip Dulap Numar usi 2 Culoare Cires Utilizat pentru Hol DETALII MATERIAL Material PAL Melaminat 16mm Tip fronturi PAL Esenta lemn Cires Finisaj Melaminat DIMENSIUNI Inaltime 67 cm Latime 98 cm Adancime 39 cm Greutate 31 Kg
Comoda tv 1053 bega cremComoda tv 1053 bega crem
Spre magazin
Comoda tv 1053 bega crem

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Comoda TV Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar sertare 2 Stare asamblare Asamblat partial Continut pachet 1 x Comoda Finisaj Melaminat Culoare Alb DETALII MATERIAL Tip fronturi PAL Material PAL Melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 140 cm Adancime 42 cm Inaltime 55 cm Grosime 16 mm
Comoda tv 1054 dis budak nuc deschisComoda tv 1054 dis budak nuc deschis
Spre magazin
Comoda tv 1054 dis budak nuc deschis

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Comoda TV Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar sertare 2 Stare asamblare Asamblat partial Continut pachet 1 x Comoda Finisaj Melaminat Culoare Nuc deschis DETALII MATERIAL Tip fronturi PAL Material PAL Melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 110 cm Adancime 40 cm Inaltime 49 cm Grosime 16 mm
Comoda tv 1054 beyaz albComoda tv 1054 beyaz alb
Spre magazin
Comoda tv 1054 beyaz alb

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Comoda TV Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar sertare 2 Stare asamblare Asamblat partial Continut pachet 1 x Comoda Finisaj Melaminat Culoare Alb DETALII MATERIAL Tip fronturi PAL Material PAL Melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 110 cm Adancime 40 cm Inaltime 49 cm Grosime 16 mm
Comoda tv 1054 ceviz nucComoda tv 1054 ceviz nuc
Spre magazin
Comoda tv 1054 ceviz nuc

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Comoda TV Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar sertare 2 Stare asamblare Asamblat partial Continut pachet 1 x Comoda Finisaj Melaminat Culoare Nuc DETALII MATERIAL Tip fronturi PAL Material PAL Melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 110 cm Adancime 40 cm Inaltime 49 cm Grosime 16 mm
Masa plianta lux ua wenge 170x81x74cmMasa plianta lux ua wenge 170x81x74cm
Spre magazin
Masa plianta lux ua wenge 170x81x74cm

CARACTERISTICI GENERALE Material PAL CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Pliabila Utilizat pentru Bucatarie Living Numar persoane 8 Forma Dreptunghi Stil Contemporan Finisaj Melaminat Stare asamblare Neasamblat Culoare Wenge DETALII MATERIAL Material cadru PAL Esenta lemn - Material blat PAL DIMENSIUNI Lungime 170 cm Inaltime 74 cm Lungime pliat 30 cm Latime 81 cm Latime pliat 81 cm...
Set masa extensibila + 4 scaune tapitate (sm824)Set masa extensibila + 4 scaune tapitate (sm824)
Spre magazin
Set masa extensibila + 4 scaune tapitate (sm824)

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat DETALII MATERIAL Material MDF, LEMN, DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 75 cm Grosime blat 2 cm
Set masa extensibila + 4 scaune tapitate (sm828)Set masa extensibila + 4 scaune tapitate (sm828)
Spre magazin
Set masa extensibila + 4 scaune tapitate (sm828)

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat DETALII MATERIAL Material MDF, LEMN, DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 75 cm Grosime blat 2 cm
Noptiera uk albNoptiera uk alb
Spre magazin
Noptiera uk alb

CARACTERISTICI GENERALE Forma Dreptunghi Stil Contemporan Numar sertare 2 Grosime 16 mm Asamblare Neasamblat Culoare Alb Utilizat pentru Dormitor DETALII MATERIAL Material MDF Tip fronturi MDF DIMENSIUNI Inaltime 44 cm Latime 40 cm Adancime 34 cm Finisaj Melaminat
Masa blat termorezistent inox 100x75x75cm wengeMasa blat termorezistent inox 100x75x75cm wenge
Spre magazin
Masa blat termorezistent inox 100x75x75cm wenge

DETALII MATERIAL Material cadru Inox Material blat Melamina CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Fixa Utilizat pentru Bucatarie Numar persoane 4 Forma Dreptunghi Stil Contemporan Finisaj Cromat Stare asamblare Neasamblat Culoare WENGE DIMENSIUNI Lungime 100 cm Inaltime 75 cm Latime 75 cm Grosime blat 2.8 cm
Set masa sticla cu 4 scaune nr13 du 2 penbeSet masa sticla cu 4 scaune nr13 du 2 penbe
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune nr13 du 2 penbe

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare Alb DETALII MATERIAL Material Sticla Piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 110 cm Latime 70 cm Inaltime 75 cm Grosime blat 2 cm
Pat mijloc gratie 1 nucPat mijloc gratie 1 nuc
Spre magazin
Pat mijloc gratie 1 nuc

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Pat Tip pat Standard Dimensiune pat Dublu Utilizat pentru Dormitor Stil Clasic Finisaj Furniruit Culoare Maro DETALII MATERIAL Material Lemn masiv Culoare Maro DIMENSIUNI Inaltime 27 cm Inaltime tablie mica 51 cm Inaltime tablie mare 90 cm Dimensiune (cm) 174 x 210 Compatibilitate saltea (cm) 160 x 200
Pat mijloc karina 10 tapitat nuc inchis perlatPat mijloc karina 10 tapitat nuc inchis perlat
Spre magazin
Pat mijloc karina 10 tapitat nuc inchis perlat

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Pat Tip pat Standard Dimensiune pat Dublu Utilizat pentru Dormitor Stil Clasic Finisaj Tapitat Culoare Maro DETALII MATERIAL Material Lemn masiv Esenta lemn NUC INCHIS PATINAT Material tapiterie Piele ecologica DIMENSIUNI Inaltime 27 cm Inaltime tablie mica 51 cm Inaltime tablie mare 90 cm Dimensiune (cm) 174 x 210 Compatibilitate saltea (cm) 160 x 200
Set bucatarie siria, cu masa extensibila si 2 tabureti sonomaSet bucatarie siria, cu masa extensibila si 2 tabureti sonoma
Spre magazin
Set bucatarie siria, cu masa extensibila si 2 tabureti sonoma

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar corpuri mobilier/set 6 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Sonoma DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm / Piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 152 cm Latime 112 cm Inaltime 87 cm
Set coltar bucatarie rodos + masa extensibila si 2 tabureti wengeSet coltar bucatarie rodos + masa extensibila si 2 tabureti wenge
Spre magazin
Set coltar bucatarie rodos + masa extensibila si 2 tabureti wenge

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar corpuri mobilier/set 6 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Laminat Culoare Wenge DETALII MATERIAL Tip fronturi Pal melaminat 16mm Material Pal melaminat 16mm / Textil Esenta lemn Stejar DIMENSIUNI Lungime 152 cm Latime 112 cm Inaltime 87 cm
Pantofar 600 2s wenge + sonomaPantofar 600 2s wenge + sonoma
Spre magazin
Pantofar 600 2s wenge + sonoma

CARACTERISTICI GENERALE Stil Modern Numar usi 2 Culoare Wenge+Sonoma Utilizat pentru Hol DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm Tip fronturi Pal melaminat 16mm Esenta lemn Stejar Finisaj Melaminat DIMENSIUNI Inaltime 98 cm Latime 60 cm Adancime 26 cm Greutate
Dormitor mdf luiza-5 nucDormitor mdf luiza-5 nuc
Spre magazin
Dormitor mdf luiza-5 nuc

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 6 Numar usi 5 Numar sertare 8 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm / MDF cu folie 3D 16mm Culoare Nuc DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL DIMENSIUNI Dimensiuni pat (cm) 182 x 206 x 123 cm Dimensiuni noptiera (cm) 56 x 44 x 45 cm Dimensiuni comoda (cm)...
Dormitor inessa 5k alb perlatDormitor inessa 5k alb perlat
Spre magazin
Dormitor inessa 5k alb perlat

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 6 Numar usi 5 Numar sertare 10 Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Mobilierul se curata cu o laveta moale.A nu se folosi produse chimice de curatat dure. Continut set 1 x Oglinda 1 x Comoda 1 x Pat 1 x Sifonier 2 x Noptiere Culoare Alb perlat DETALII MATERIAL Tip...
Set birou pc + noptiera kl 9.0 wenge+rosuSet birou pc + noptiera kl 9.0 wenge+rosu
Spre magazin
Set birou pc + noptiera kl 9.0 wenge+rosu

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge+Rosu Stare asamblare Neasamblat Compartimentare - Continut pachet 1 x Birou , 1 x Noptiera DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 140 cm Latime 89 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Set birou pc + noptiera kl 9.0 wenge+galbenSet birou pc + noptiera kl 9.0 wenge+galben
Spre magazin
Set birou pc + noptiera kl 9.0 wenge+galben

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Birou Forma Standard Stil Modern Utilizat pentru Birou Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Wenge+Galben Stare asamblare Neasamblat Compartimentare - Continut pachet 1 x Birou , 1 x Noptiera DETALII MATERIAL Material cadru Pal melaminat 16mm Material blat Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Inaltime 75 cm Lungime 140 cm Latime 89 cm Grosime blat 1.6 cm Greutate 30 Kg
Dormitor markos pin anderson+stejar aprilDormitor markos pin anderson+stejar april
Spre magazin
Dormitor markos pin anderson+stejar april

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Numar dulapuri 1 Numar usi 4 Numar sertare 6 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat Culoare Pin Anderson + Stejar April DETALII MATERIAL Tip fronturi Pal melaminat Material Pal melaminat 16mm Esenta lemn Stejar DIMENSIUNI Dimensiuni dulap (cm) 201 x 58 x 215 cm Dimensiuni...
Set masa sticla cu 4 scaune tip 84-3Set masa sticla cu 4 scaune tip 84-3
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 84-3

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0043Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0043
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0043

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Set masa sticla cu 4 scaune tip 1657-6Set masa sticla cu 4 scaune tip 1657-6
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 1657-6

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0048Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0048
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0048

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0034Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0034
Spre magazin
Set masa sticla cu 4 scaune tip 2-0034

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaune Finisaj Melaminat Culoare - DETALII MATERIAL Material Sticla piele ecologica DIMENSIUNI Lungime 130 cm Latime 80 cm Inaltime 78 cm Grosime blat 2 cm
Corp superior 80 vista cremCorp superior 80 vista crem
Spre magazin
Corp superior 80 vista crem

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Corp suspendat Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 1 Numar dulapuri 1 Numar usi 1 Numar rafturi - Stare asamblare Neasamblat Culoare Crem DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF infoliat 16mm Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 60 cm Latime 30 cm Inaltime 36cm Grosime 1.6 cm
Corp superior 60 hota vista turcoazCorp superior 60 hota vista turcoaz
Spre magazin
Corp superior 60 hota vista turcoaz

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Corp suspendat Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 1 Numar dulapuri 1 Numar usi 1 Numar rafturi - Stare asamblare Neasamblat Culoare Turcoaz DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF infoliat 16mm Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 60 cm Latime 30 cm Inaltime 36cm Grosime 1.6 cm
Dormitor masha 1 stejar auriuDormitor masha 1 stejar auriu
Spre magazin
Dormitor masha 1 stejar auriu

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila dormitor Utilizat pentru Dormitor Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Numar dulapuri 1 Numar usi 3 Numar sertare 5 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat Culoare Stejar Auriu DETALII MATERIAL Tip fronturi Pal melaminat Material Pal melaminat 16mm Esenta lemn Stejar DIMENSIUNI Dimensiuni dulap (cm) 120 x 50 x 209 cm Dimensiuni pat (cm) 163 x...
Sampon si gel de dus organic 200 mlSampon si gel de dus organic 200 ml
Spre magazin
Sampon si gel de dus organic 200 ml

SAMPON SI GEL DE DUS ORGANIC BAMBYO 200 ML   Sampon& gel de dus BAMBYO este un produs natural, organic si special conceput pentru pielea sensibila a copilului dumneavoastra. Ingredientele naturale vor sporii echilibrul in corpul copilului dumneavoastra cu un miros linistitor, calmant si usor de recunoscut. Descoperiti si experimentati noua noastra formula naturala. Informatii suplimentare...
Lapte de corp organic bambyo 200mlLapte de corp organic bambyo 200ml
Spre magazin
Lapte de corp organic bambyo 200ml

Lapte de corp  de dus BAMBYO este un produs natural,  organic si special conceput pentru pielea sensibila a copilului dumneavoastra Ingredientele naturale vor sporii echilibrul in corpul copilului dumneavoastra cu un miros linistitor, calmant si usor de recunoscut. Descoperiti si experimentati noua noastra formula naturala. Informatii suplimentare despre Sampon& gel de dus BAMBYO:   Nu s-au...
Servetele umede pentru bebelusi eco, 80 buc, 100% biodegradabile bambyoServetele umede pentru bebelusi eco, 80 buc, 100% biodegradabile bambyo
Spre magazin
Servetele umede pentru bebelusi eco, 80 buc, 100% biodegradabile bambyo

Servetelele umede BAMBYO sunt special facute pentru pielea sensibila a copilului dumneavoastra. Puteti folosi servetele pentru fata, maini, pentru obrajii sau  fundulet Ele sunt fabricate din fibra de bambus si contin Aloë Vera, vitamina E si caprifoi ( mana Maicii Domnului ).  Efectul de calmare a acestor servetele protejeaza pielea copilului impotriva eruptiilor cutanate, si pastreaza pielea...
Scutece eco, unica folosinta, nr 5, 40 bucScutece eco, unica folosinta, nr 5, 40 buc
Spre magazin
Scutece eco, unica folosinta, nr 5, 40 buc

Scutecele ECO  Nr. 5 sunt potrivite pentru copiii de 13 - 20 kg. Scutecele Bambyo au o absorbtie excelenta a umezelii prin stratul ADL care absoarbe imediat astfel incat pielea bebelusului ramane uscata si se simte confortabil.   Datorita indicatorului de umiditate si a sistemului antiscurgere, acestea pot fi purtate atat ziua cat si noaptea. • Umplutura din 100% fibre de bambus • Bambusul...
Scutece eco, unica folosinta, nr 1, 40 bucScutece eco, unica folosinta, nr 1, 40 buc
Spre magazin
Scutece eco, unica folosinta, nr 1, 40 buc

Scutecele ECO Nr. 1 sunt potrivite pentru copiii de 2-4 kg. Scutecele Bambyo au o absorbtie excelenta a umezelii prin stratul ADL care absoarbe imediat astfel incat pielea bebelusului ramane uscata si se simte confortabil.   Datorita indicatorului de umiditate si a sistemului antiscurgere, acestea pot fi purtate atat ziua cat si noaptea • Umplutura din 100% fibre de bambus • Bambusul este in...
Scutece eco, unica folosinta, nr 2, 42 bucScutece eco, unica folosinta, nr 2, 42 buc
Spre magazin
Scutece eco, unica folosinta, nr 2, 42 buc

Scutecele ECO Nr. 2 sunt potrivite pentru copiii de 3-6 kg. Scutecele Bambyo au o absorbtie excelenta a umezelii prin stratul ADL care absoarbe imediat astfel incat pielea bebelusului ramane uscata si se simte confortabil.   Datorita indicatorului de umiditate si a sistemului antiscurgere, acestea pot fi purtate atat ziua cat si noaptea.  • Umplutura din 100% fibre de bambus • Bambusul este...
Statie de intoxicare pentru soareci si sobolani alphaStatie de intoxicare pentru soareci si sobolani alpha
Spre magazin
Statie de intoxicare pentru soareci si sobolani alpha

Statie de intoxicare pentru soareci si sobolani ALPHA • Beneficiaza de inchidere dubla si este dotata cu cheie • Protectie ce previne deschiderea fortata • Sistem de drenare a apei • Fiecare statie beneficiaza de compartiment detasabil si suport pentru momeala • Rezistenta in timp • Dimensiuni statie (inaltime x latime x lungime): 95x105x240 mm
Statie de intoxicare aldef erisStatie de intoxicare aldef eris
Spre magazin
Statie de intoxicare aldef eris

Statie de intoxicare fabricata din plastic rigid dotata cu accesorii pentru momeli rodenticide si sistem de inchidere cu cheie ce protejeaza momeala de intemperiiimpiedicand eliberarea in mediul inconjurator. Eficienta si usor de folosit poate fi utilizata pentru deratizarea ariilor interne si externe cu distributia in siguranta a momelii de tip pasta pulbere si grau. Instructiuni de folosire :...
Cleste altoit manualCleste altoit manual
Spre magazin
Cleste altoit manual

Masina de altoit profesionala manuala ramuri perfecte in forma de V pe ramuri de pana la 2 cm in diametru. Constructie ultra usoara si robusta lamele de taiere sunt interschimbabile. Potrivit si pentru utilizare profesionala si intensiva.
Mastercid 20% insecticid 1 lMastercid 20% insecticid 1 l
Spre magazin
Mastercid 20% insecticid 1 l

Emulsie concentrata impotriva insectelor zburatoare si taratoare cu actiune directa si reziduala pentru utilizare casnica si profesionala.COMPOZITIE:100 gr de produs contin: cipermetrina 20g extract de crizantema cinerariaefolium (Pyretrum) 50% 2g coformulanti 100gCARACTERISTICI: MASTERCID EC20 este un insecticid concentrat cu efect de inrosire ucidere si actiune reziduala cu un spectru larg de...
Fungicid omix duo 25 mlFungicid omix duo 25 ml
Spre magazin
Fungicid omix duo 25 ml

Substante active: 400 g/l propamocarb-clorhidrat + 50 g/l cimoxanil Omix Duo este un fungicid cu actiune sistemica pentru combaterea manei la cartof. MOD DE ACTIUNE Omix Duo este un produs sistemic cu actiune preventiva si curativa. Propamocarbul-clorhidrat poseda o sistemicitate ridicata avand o buna distributie in planta. Produsul este absorbit intr-un timp destul de scurt de la aplicarea...
Insecticid larvicid maggots 5 kgInsecticid larvicid maggots 5 kg
Spre magazin
Insecticid larvicid maggots 5 kg

Insecticidul LARVICID MAGGOTS 5 KG este un produs ce este folosit la combaterea larvelor de muste din adaposturile de animale totodata acesta contine un component potential ce ajuta la intreruperea cresterii si dezvoltarii tuturor speciilor de muste. INDICATII METODA DE APLICARE: Adaposturi de bovine – In profunzimea asternutului: se trateaza marginile si in zona din jurul jgheaburilor de...
Insecticid universal geratox gp spray 500 mlInsecticid universal geratox gp spray 500 ml
Spre magazin
Insecticid universal geratox gp spray 500 ml

Insecticid gata de utilizare produs biocid TP18 pentru populatie. Produs de soc si remanenta pentru eliminarea unei mari varietati de insecte - muste tantari gandaci molii purici etc. Substanta Activa: -Cypermetrin (0.06%) -Esbiothrin (0.06%) -Permethrin (0.2%) Mod de utilizare Insecte zburatoare: pulverizati spre plafon si pereti tratati tocurile usilor si ferestrelor la interior si exterior...
Momeala xtreme rat pasta pentru soareci si sobolani 150 gMomeala xtreme rat pasta pentru soareci si sobolani 150 g
Spre magazin
Momeala xtreme rat pasta pentru soareci si sobolani 150 g

Xtreme Rat Pasta 150 g este o momeala rodenticida gata de utilizare pe baza de substanta activa anticoagulanta numita Brodifacoum eficienta impotriva soarecilor de casa (Mus musculus) si a sobolanilor cenusii (Rattus norvegicus) chiar si dupa o singura ingestie Formularea consta intr-o pasta proaspata care atrage speciile de pradatori indicate. Produsul nu alarmeaza si nu creeaza suspiciuni pentru...
Ingrasamant foliar leohumin 1 lIngrasamant foliar leohumin 1 l
Spre magazin
Ingrasamant foliar leohumin 1 l

Efectul preparatului: Preparatul exclusiv LeoHumin Organic are cel mai mare continut de acizi humici naturali din Leonardite potrivit si pentru agricultura ecologica. Beneficiile preparatului LeoHumin Organic: – Actioneaza ca un stimulent sustine absorbtia si transportul nutrientilor in plante. – Asigura o reducere a nevoii de ingrasaminte chimice contribuind astfel si la reducerea...
Cyperfum insecticid fumigator cu cipermetrina hidro-reactiv 20 gCyperfum insecticid fumigator cu cipermetrina hidro-reactiv 20 g
Spre magazin
Cyperfum insecticid fumigator cu cipermetrina hidro-reactiv 20 g

CYPERFUM este primul insecticid fumigena pe baza de cipermetrina care prin difuzie si hidro-reactie produce micro-particule. Printr-un difuzor hidro-reactiv produce microparticule cu actiune insecticida care patrund in toate fisurile si crapaturile avand eficienta ridicata atat impotriva gandacilor (Blattella germanica) cat si impotriva moliei de grau (Plodia interpunctella). Fumigantul produs de...
Masa sticla tip 2-0034, 110x70x75cm, movMasa sticla tip 2-0034, 110x70x75cm, mov
Spre magazin
Masa sticla tip 2-0034, 110x70x75cm, mov

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Utilizat pentru Bucatarie Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 1 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa Finisaj Melaminat Culoare Alb DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 110 cm Latime 70 cm Inaltime 75 cm Grosime blat 2 cm
Bucatarie tiulpan mdf 2.6m calvados cu blat intregBucatarie tiulpan mdf 2.6m calvados cu blat intreg
Spre magazin
Bucatarie tiulpan mdf 2.6m calvados cu blat intreg

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 8 Numar dulapuri 8 Numar usi 13 Numar sertare 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare CALVADOS DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF 16mm Material Pal melaminat 16mm DIMENSIUNI Lungime 260 cm Latime 60 cm Inaltime 200 cm Grosime 1.6 cm Dimensiuni set mobila...
Masa ovala fixa, rh7017, 150/90/77 cmMasa ovala fixa, rh7017, 150/90/77 cm
Spre magazin
Masa ovala fixa, rh7017, 150/90/77 cm

DETALII MATERIAL Material cadru Lemn Material blat Lemn CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Fixa Utilizat pentru Bucatarie Living Numar persoane 6 Forma Oval Stil Clasic Finisaj Furniruit Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Se livreaza demontat cu instructiunie de montaj Design elegant Continut pachet 1 * picioare 1 * BLAT Culoare Mahon DIMENSIUNI Lungime 150 cm Inaltime...
Dressing basia ro stejar k002+k001Dressing basia ro stejar k002+k001
Spre magazin
Dressing basia ro stejar k002+k001

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Dulap Tip usi Glisante Numar usi 3 Utilizat pentru Dormitor, Hol Numar sertare - Numar bare haine 1 Numar rafturi 4 Stil Modern Culoare Stejar K002+K001 Stare asamblare Neasamblat DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm Tip fronturi PAL Esenta lemn Stejar Finisaj Melaminat DIMENSIUNI Inaltime 202cm Lungime 130 cm Adancime 55 cm Greutate 128 Kg
Dressing basia ro wenge+mesteacanDressing basia ro wenge+mesteacan
Spre magazin
Dressing basia ro wenge+mesteacan

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Dulap Tip usi Glisante Numar usi 3 Utilizat pentru Dormitor, Hol Numar sertare - Numar bare haine 1 Numar rafturi 4 Stil Modern Culoare Wenge + Mesteacan Stare asamblare Neasamblat DETALII MATERIAL Material Pal melaminat 16mm Tip fronturi PAL Esenta lemn Mesteacan Finisaj Melaminat DIMENSIUNI Inaltime 202cm Lungime 130 cm Adancime 55 cm Greutate 128 Kg
Set coltar bosfor sonoma+brunSet coltar bosfor sonoma+brun
Spre magazin
Set coltar bosfor sonoma+brun

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar corpuri mobilier/set 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Sonoma DETALII MATERIAL Tip fronturi Pal melaminat 16mm Material Pal melaminat 16mm / Textil Esenta lemn Stejar DIMENSIUNI Lungime 152 cm Latime 112 cm Inaltime 87 cm
Set coltar bosfor sonoma+dorandoSet coltar bosfor sonoma+dorando
Spre magazin
Set coltar bosfor sonoma+dorando

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar corpuri mobilier/set 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Sonoma DETALII MATERIAL Tip fronturi Pal melaminat 16mm Material Pal melaminat 16mm / Textil Esenta lemn Stejar DIMENSIUNI Lungime 152 cm Latime 112 cm Inaltime 87 cm
Set coltar bosfor sonoma+griSet coltar bosfor sonoma+gri
Spre magazin
Set coltar bosfor sonoma+gri

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Contemporan Numar corpuri mobilier/set 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm Culoare Sonoma DETALII MATERIAL Tip fronturi Pal melaminat 16mm Material Pal melaminat 16mm / Textil Esenta lemn Stejar DIMENSIUNI Lungime 152 cm Latime 112 cm Inaltime 87 cm
Bucatarie korona mebel mdf 2m calvadosBucatarie korona mebel mdf 2m calvados
Spre magazin
Bucatarie korona mebel mdf 2m calvados

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 6 Numar dulapuri 6 Numar usi 9 Numar sertare 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Pal melaminat 16mm DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF 16mm Material Pal melaminat 16mm Esenta lemn CALVADOS DIMENSIUNI Lungime 200 cm Latime 60 cm Inaltime 200 cm Grosime 1.6 cm Dimensiuni set...
Masa transformer butterfly wengeMasa transformer butterfly wenge
Spre magazin
Masa transformer butterfly wenge

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Extensibila Spatiu depozitare Continut pachet 1 x Masa Culoare Wenge DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 90 cm Latime 60 cm Inaltime 52 cm Lungime...
Masa transformer butterfly wenge arushaMasa transformer butterfly wenge arusha
Spre magazin
Masa transformer butterfly wenge arusha

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Masa Tip masa Extensibila Utilizat pentru Living Numar persoane 6 Forma Dreptunghi Stil Modern Finisaj Laminat Stare asamblare Neasamblat Caracteristici cheie Extensibila Spatiu depozitare Continut pachet 1 x Masa Culoare Wenge Arusha DETALII MATERIAL Material cadru Metal Material blat Pal Melaminat 16mm (x2) DIMENSIUNI Lungime 90 cm Latime 60 cm Inaltime 52 cm...
Corp inferior tiulpan calvados 80Corp inferior tiulpan calvados 80
Spre magazin
Corp inferior tiulpan calvados 80

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Corp inferior Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 1 Numar dulapuri 1 Numar usi 2 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL DIMENSIUNI Lungime 80 cm Latime 60 cm Inaltime 86 cm Grosime 1.6 cm Dimensiuni blat (cm) 80 x 60 Grosime blat 2.8 cm
Corp inferior tiulpan calvados 40Corp inferior tiulpan calvados 40
Spre magazin
Corp inferior tiulpan calvados 40

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Corp inferior Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 1 Numar dulapuri 1 Numar sertare 4 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL DIMENSIUNI Lungime 40 cm Latime 60 cm Inaltime 86 cm Grosime 1.6 cm Dimensiuni blat (cm) 40 x 60 Grosime blat 2.8 cm
Masca chiuveta tiulpan calvadosMasca chiuveta tiulpan calvados
Spre magazin
Masca chiuveta tiulpan calvados

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Corp inferior Utilizat pentru Bucatarie Stil Clasic Numar corpuri mobilier/set 1 Numar dulapuri 1 Numar usi 2 Stare asamblare Neasamblat Finisaj Melaminat DETALII MATERIAL Tip fronturi MDF Material PAL DIMENSIUNI Lungime 80 cm Latime 47 cm Inaltime 83 cm Grosime 1.6 cm
Set masa cu 4 scaune hb01 mica 120cmSet masa cu 4 scaune hb01 mica 120cm
Spre magazin
Set masa cu 4 scaune hb01 mica 120cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Living Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 5 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 4 x Scaun Finisaj Culoare Alb DETALII MATERIAL Material Lemn masiv, Masa plastica & Piele ecologica DIMENSIUNI Masa: Lungime 120 x Adancime 70 x Inaltime 74cm Scaun Lungime 50 x Adancime 40 x Inaltime 81cm
Set masa cu 6 scaune hb01 mare 160cmSet masa cu 6 scaune hb01 mare 160cm
Spre magazin
Set masa cu 6 scaune hb01 mare 160cm

CARACTERISTICI GENERALE Tip produs Set mobila bucatarie Utilizat pentru Bucatarie Living Stil Modern Numar corpuri mobilier/set 7 Stare asamblare Partial asamblat Continut set 1 x Masa 6 x Scaun Finisaj Culoare Alb DETALII MATERIAL Material Lemn masiv, Masa plastica & Piele ecologica DIMENSIUNI Masa: Lungime 160 x Adancime 80 x Inaltime 74cm Scaun Lungime 50 x Adancime 40 x Inaltime 81cm

La PUNR.ro, te întâmpinăm cu o colecție vastă de produse de la Oem. Descoperă ce înseamnă autenticitatea și designul de excepție cu Oem.